Red Dot tar nu emot anmälningar till Product Design Award 2015. Red Dot är nu inne på sitt sextionde år, och är ett av världens största och mest framstående designtävlingar. De vinnande produkterna presenteras i Red Dot Design Museum, och i Red Dot Design Yearbook. Sista dag för registrering är den 27 januari med en senare deadline den 11 februari 2015

Red Dot Design Award, har en historia som går ända tillbaka till 1954. Cirka 16.500 internationellt deltagande ansökningar från 70 nationer försökte vinna priset 2014. Inom tävlingens 19 olika kategorier, lämnades totalt 4815 registreringar in. Men bara det bästa gick vidare till nästa omgång.
Med det ökande konkurrenstrycket på de internationella marknaderna, är det nu viktigare än någonsin för tillverkarna att särskilja sig från konkurrenterna genom att bevisa kvalitet snarare än att bara driva en aggressiv prispressning. Designers kan även dra nytta av utmärkelsen: Red Dot är ett sätt att presentera sig för sina kunder och ger bra marknadsföring.

Till Red Dot

red dot museum

Läs mer om våra tjänster inom industridesign

 ,