Den 8:e oktober presenteras några av höstens nya produkter i Pacific Design Center i Hollywood. Eventet pågår mellan klockan 9 och 18 och bär namnet Fall Market 2015. Presentationer av mängder nya produkter och kollektioner av kända trendsättare fyller dagen i eventet som är känt för presentationer, designers och arkitekter av världsklass.

Eventet äger rum i Pacific Design Center i West Hollywood i USA, en byggnad som stått där sedan år 1975, designad av arkitekten Cesar Pelli, vilket blivit ett kulturellt landmärke för området.

På kvällen ordnas en mottagning grundat i ett konstinitiativ, gjort av PDC:s designlabb, där presentationer av nya verk och artister inom såväl måleri och fotografering som arkitektur och design görs.

Eventet är inte nytt för i år, utan är anordnat tidigare. Senaste gången var den 18 september 2014, med fullt schema från klockan 10 till 18.30. Där presenterade framgångsrika designers som Robert Allen sina kollektioner av Solids & Textures samtidigt som en introduktion till Armanis höstkollektion och diskussioner mellan arkitekturämnen gjordes.

Om några månader är det dags för Fall Market 2015 att äga rum, förmodligen med samma höga standard som det är känt för.

 , ,